bakom gro

Bakom Gro mentorprogram står Claudia Suraga AB som drivs av mig, Claudia Suraga.

Jag har jobbat med mentorskap och affärsutveckling i olika former sedan 2004. Jag är verksam som konsult inom dessa områden samt även inom innovation, konceptutveckling inom HR och personlig utveckling.

Mina kunder är framförallt stora företag såsom ABB, Ericsson, Luftfartsverket, Vattenfall och Ahlstrom-Munksjö, men min egen erfarenhet sedan 10 år är som egenföretagare, med de utmaningar som det innebär.

Jag kommer ursprungligen från en entreprenörsfamilj, studerade på KTH och startade därefter eget. Min förhoppning och målsättning med Gro är att skapa större möjligheter för småföretagare på landsbygden genom att bistå med erfarenheter, kunskaper och ett gediget nätverk - både egna och andras.

Du når mig lättast på claudia@gromentor.se eller +46 70 717 01 06.

Jag ser fram emot att träffa dig som är intresserad av att vara med som adept, mentor eller i ett partnerskap!

Anders Lareke

Jag har under många har arbetat med mat i olika roller – som marknadsförare, konceptutvecklare, forskare, mentor, innovations- och produktutvecklare samt inspiratör inom smak och upplevelse.

Sedan 15 år driver jag en egen verksamhet som heter En God Granne. En God Granne arbetar med ett koncept kring lokal mat, hälsa och hållbarhet ihop med dagligvaruhandelsbutiker och mat- och råvaruproducenter.

Birgitta Olsson

Jag har mer än 30 års erfarenhet inom försäljning i lantbruksbranschen, framförallt inom förnödenhets- och försäkringsbranschen. Här har jag jobbat med både kända och okända varumärken, underhållit befintliga kundstockar och skapat vägar fram till nya kunder.

Jag har erfarenhet av vad det innebär att ha personalansvar och se helheten i ett företag. Idag arbetar jag som konsult inom de gröna näringarna, främst inom försäkring, försäljning och utbildning.

Helena Kurki

Jag arbetar som konsult och som projektledare i många olika typer av uppdrag. Det som förenar är fokus på utvecklingsarbete och förändringsledning, analys- och strategiarbete, ledarskap, hållbarhet och kommunikation.

Jag är en erfaren projekt- och processledare, en driven affärsutvecklare, en entusiastisk seminarieledare och facilitator med ett starkt intresse för utvecklingsfrågor, innovation, ledarskap, etik och värderingar.

Mina personliga drivkrafter är nyfikenhet, framåtblick och handlingskraft, kreativitet och struktur. Att pendla mellan att ha fingrarna i myllan och driva strategiska, utvecklande frågeställningar, att dra lärdomar, se mönster, kommunicera och förankra.

mail
claudia@gromentor.se
telefon
+46 70 717 01 06
bolagets säte
Stockholm